Portvinsaften på 1. klasse
Her kommer arrangementet mange har ventet på:
Højslev kro mad fra øverste hylde kombineret med Helge Pedersen der fortæller om forskellige portvine.
Bemærk, det er muligt at købe til 1 ledsager.
Praktisk information
Dato start | 25. oktober 2024 kl. 17:00 |
Dato slut | 25. oktober 2024 kl. 23:53 |
Tilmeldingsfrist | 21. oktober 2024 kl. 19:00 |
Maksimalt køb pr. medlem | 2 |
Antal tilmeldte | 82 (18 pladser tilbage) |
Adresse | Viborgvej 220 |
Kontaktperson | Doris Bisgaard og Trine Troelsgaard |
Telefon | Doris: 20343004 efter kl. 16.00 eller Trine 21683928 efter kl. 16.00 |
dobd@skivekommune.dk eller trtr@skivekommune.dk | |
Dato for aktivering af vare | 2024-09-09 12:00:00 |
Kan bestilles fra | 2024-09-13 15:00:00 |
Yderligere information
Vi har i samarbejde med Højslev kro fået sat en menu sammen der virkelig er lækker, derudover kommer Helge Pedersen og fortæller om portvine fra Portugal, og dem skal vi selvfølgelig smage på.
Menuen er:
Forret:
Jomfruhummer salat med mango – avocado – rischips
Hovedret:
Helstegt Oksemørbrad Black Angus med madagaskar Peber – Bagt rød peber – Pom Anna – Løgkompot og pebersauce.
Dessert:
Hasselnøddetærte med appelsin og ingefær - anrettet med valnøddeis og krystalliseret hvid chokolade
Dertil er der 4 genstande pr. person, det gælder sodavand, øl eller vin
Derudover serveres der kaffe
Pris for medlem: 375 kr., pris for ledsager: 750 kr.
Kan købes fra fredag d. 13.09.24 kl. 15.00